search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:32
MENU CLOSE

Θρήνος: Αυτοκτόνησε 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής

24.04.2017 05:38
Θρήνος: Αυτοκτόνησε 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής - Media

 

Θρήνος στην Τουρκία με ποδοσφαιριστή της Γκαζίαντεσπορ. Ο διεθνής Τσέχος αμυντικός, Φράντισεκ Ραϊτοράλ, απουσίαζε από την σημερινή προπόνηση χωρίς να έχει δώσει σημάδια… ζωής! Αυτό ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας που κάλεσαν την αστυνομία μετά και από τις υποψίες ενός γείτονα. Μάλιστα, οι αρχές με το που μπήκαν στο σπίτι του, τον βρήκαν κρεμασμένο από το ταβάνι. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα, ο Ραϊτοράλ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με τις έρευνες από τις αστυνομικές αρχές να συνεχίζονται διαρκώς. 

Δηλώσεις για τον θάνατο του Τσέχου άσου έκανε και ο πρόεδρος της ομάδας, όντας εμφανώς συντετριμμένος. «Δεν ήρθε σήμερα στην προπόνηση και όταν πήγαν σπίτι του η πόρτα ήταν κλειδωμένη αλλά τα φώτα ανοιχτά. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Λυπάμαι πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sportfm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08