search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:20
MENU CLOSE

Στα άκρα η κόντρα Μελ Μπι – Μπελαφόντε: Τον κατηγορεί για κλοπή

24.04.2017 07:42
Στα άκρα η κόντρα Μελ Μπι - Μπελαφόντε: Τον κατηγορεί για κλοπή - Media

Μια διαμάχη άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει μεταξύ του Στέφεν Μπελαφόντε και της Μελ Μπι με το πρώην ζευγάρι να έχει φθάσει στα δικαστήρια εξαπολύοντας κατηγορίες εκατέρωθεν.

Πρόσφατα ο Μπελαφόντε ζήτησε μετρητά από την πρώην σύντροφό του προκειμένου να καλύψει τα έξοδά του. Η Μελ Μπι αρνήθηκε κατηγορηματικά να έχει οποιαδήποτε πρόσβαση στην περιουσία της στο εξής, ενώ τον κατηγόρησε για κλοπή που -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- είχε συμβεί στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του Μπελαφόντε ζήτησαν από την 41χρονη ένα ποσό για να καλύψει τα έξοδα διαβίωσής του για το χρονικό διάστημα που θα κρατήσει η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, για να λάβει την αρνητική απάντηση της Μελ Μπι η οποία ισχυρίζεται ότι της χρωστά ήδη 800.000 δολάρια.

Είναι γνωστό , επίσης, ότι στη διαμάχη του ζευγαριού εμπλέκεται και η νταντά Lorraine Gilles, η οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση την Μελ Μπι και ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι την είχε αναγκάσει να συμμετέχει σε ερωτικά όργια, απ’ όπου και βρέθηκε να κυοφορεί το παιδί του Μπελαφόντε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:20