search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:13
MENU CLOSE

Σκουρλέτης: Λύση για τους συμβασιούχους

24.04.2017 17:27
Σκουρλέτης: Λύση για τους συμβασιούχους  - Media

 

Για την ανάγκη να βρεθεί λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στη Βουλή, προανήγγειλε σχετική ρύθμιση, καλώντας μάλιστα όλες τις πολιτικές δυνάμεις να συναινέσουν για την επίλυση του ζητήματος. 

«Η κυβέρνηση έχει μία ευαισθησία στο θέμα των συμβασιούχων» ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, κατά την διαδικασία του κοινοβουλευτικού  ελέγχου, σημειώνοντας πως «υπάρχει ένα πέλαγος και μια πανσπερμία συμβασιούχων που είναι πολλές χιλιάδες και είμαστε έτοιμοι ως πολιτεία να δώσουμε λύση στην ομηρία τους». 

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως «βρισκόμαστε σε επεξεργασία συγκεκριμένης πρότασης» την οποία στην συνέχεια «θα την καταθέσουμε σε όλα τα κόμματα» έτσι ώστε, όπως είπε ο Πάνος Σκουρλέτης, «να συναινέσουμε για να ορθολογικοποιήσουμε την κατάσταση». 

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε για «ελληνική ιδιομορφία» κατά την οποία υπάρχουν επι δεκαετίες εργαζόμενοι «με συμβάσεις, ενώ καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Θα μας δοθεί η δυνατότητα να το συζητήσουμε το επόμενο διάστημα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:12