search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Θεοδωράκης: Η νίκη Μακρόν είναι νίκη για μιά δικαιότερη Ευρώπη

25.04.2017 04:35
Θεοδωράκης: Κατεβαίνω για να αμφισβητήσω την εξουσία του κ. Τσίπρα - Media

 

Ο επκεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας χθες το το βράδυ στην εκπομπή Focus της ΕΡΤ, σχολίασε την νίκη του Εμανουέλ Μακρόν στον πρώτο γύρο των γαλλικών εκλογών τονίζοντας ότι ήταν μια νίκη για μιά δικαιότερη Ευρώπη.

Επεσήμανε για τον δεύτερο γύρο ότι η ακροδεξιά “είναι διάβολος” ενώ επιβεβαίωσε ότι το Ποτάμι έχει κομματικές επαφές με τους συνεργάτες του κ. Μακρόν.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι το κόμμα του δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και έχει να προσφέρει ως μαγιά για το καινούργιο.

Υποστήριξε και πάλι τη άποψη για ανοιχτή διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση, λέγοντας ότι σημασία έχει οι πολίτες να αποφασίσουν για τη συγκρότηση ενός μεγάλου κινήματος στο πολιτικό κέντρο.

«Εμείς είμαστε με αυτούς που θέλουν να εκσυγχρονίσουν το πολιτικό σύστημα, όμως δεν μπαίνουμε σε παζάρια, και θέτουμε δημοσίως τα θέματα», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί κυριάρχησε το κομματικό κράτος. Κάλεσε ωστόσο τα νέα παιδιά να μείνουν στην Ελλάδα για να δώσουν τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 08:27