search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:45
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι αφίσες Μακρόν-Λεπέν για το β’ γύρο (Photos)

26.04.2017 13:50
Σταθερά μπροστά ο Μακρόν στις δημοσκοπήσεις - Media

 

Καθώς πλησιάζει η 7η Μαΐου και ο δεύτερος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, τα στρατηγεία των δύο μονομάχων -του ανεξάρτητου Εμανουέλ Μακρόν και της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν- κορυφώνουν την προεκλογική τους καμπάνια.

Πλέον και οι δύο υποψήφιοι δημοσιοποίησαν τις αφίσες με το κεντρικό τους σύνθημα για το β’ γύρο και, αν και από απόψη δημιουργικού δεν πρωτοτύπησαν (και οι δύο έβαλαν τα πρόσωπά τους), τα συνθήματά τους δείχνουν και τις προθέσεις/πολιτικές τους.

Έτσι, ο Μακρόν έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Η Γαλλία, Μαζί!» απευθυνόμενος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους από όλα τα μήκη και τα πλάτη του πολιτικού φάσματος.

Από την πλευρά της, η Λεπέν έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Επιλέξτε τη Γαλλία», τονίζοντας τα εθνικά χαρακτηριστικά της καμπάνιας/πολιτικής της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33