search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:14
MENU CLOSE

«Κόλαση» σε επίσκεψη του Μακρόν σε εργοστάσιο που κλείνει – Απειλήθηκαν επεισόδια (Photos-Video)

26.04.2017 14:52
«Κόλαση» σε επίσκεψη του Μακρόν σε εργοστάσιο που κλείνει - Απειλήθηκαν επεισόδια (Photos-Video) - Media
 
Σε «κόλαση» μετατράπηκε επίσκεψη του ανεξάρτητου υποψηφίου για τη γαλλική προεδρία, Εμανουέλ Μακρόν σε εργοστάσιο που απειλείται με λουκέτο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αμιένη.

Ο Μακρόν επέλεξε να συζητήσει με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στο εργοστάσιο, ωστόσο, σύντομα τα πράγματα ξέφυγαν, καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας βρέθηκε περικυκλωμένος από εργάτες, δημοσιογράφους και άνδρες της ασφαλείας του.

Ο Μακρόν θέλησε να απευθυνθεί στους εργαζόμενους, ωστόσο αυτοί τον γιούχαραν και η ασφάλειά του τον απέτρεψε από το να ανέβει σε εξέδρα για να μιλήσει. «Έρχομαι για να μιλήσουμε», είπε ο Μακρόν. «Αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Μου είπαν ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μου μιλήσουν. Ήρθα για αυτό».
Όμως, οι εργάτες που φώναζαν «Σώστε τις δουλειές μας», τον κατηγόρησαν ότι δεν επισκέφθηκε το εργοστάσιο νωρίτερα, αλλά και για τη γενικότερη πολιτική του. Σημειώνεται ότι το ίδιο εργοστάσιο επισκέφθηκε και η Μαρίν Λεπέν, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής με τους εργαζόμενους να φωνάζουν «Μαρίν πρόεδρος» και να βγάζουν selfies με την ακροδεξιά υποψήφια πρόεδρο της Γαλλίας.
Επιστρέφοντας στην επεισοδιακή επίσκεψη του Μακρόν, τελικά συζήτησε με εκπροσώπους των εργαζομένων λέγοντάς τους ότι δεν υπόσχεται θαύματα, ενώ η Λεπέν είχε δεσμευτεί ότι το εργοστάσιο δεν θα κλείσει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08