search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Αγνώριστη η Κάρα Ντελεβίν – Γιατί ξύρισε το κεφάλι της (Photos)

27.04.2017 09:29
Αγνώριστη η Κάρα Ντελεβίν - Γιατί ξύρισε το κεφάλι της (Photos) - Media

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει η φωτογραφία της Κάρα Ντελεβίν με ξυρισμένο το κεφάλι και η ίδια φαίνεται να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα που έχει πάρει η μεταμόρφωσή της.

Το μοντέλο που ξεκίνησε την καριέρα του από τα χρόνια που πήγαινε ακόμα σχολείο, μας ξανασυστήνεται ως σταρ του Χόλιγουντ, αναλαμβάνοντας κινηματογραφικές δουλειές τη μία μετά την άλλη.

Για τις ανάγκες του ρόλου της, λοιπόν, στην ταινία “Life In A Year”, η Κάρα Ντελεβίν ξύρισε το κεφάλι της εντελώς, αποδεικνύοντας ότι προκειμένου να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στον χώρο της υποκριτικής, δεν διστάζει κάνει υπερβάσεις και να τσαλακώσει την εικόνα της.

Η Κάρα Ντελεβίν είχε, μάλιστα, ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με choppy pixie cut γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σου έρχομαι Life in a year movie» και θέλοντας, προφανώς να δ΄ψσει στους δικτυακούς της φίλους μια μικρή γεύση από τη μεγάλη της αλλαγή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21