search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:35
MENU CLOSE

Έτσι θα φορτίζετε το iphone στον μισό χρόνο

27.04.2017 11:10
Έτσι θα φορτίζετε το iphone στον μισό χρόνο - Media

Ετοιμάζεσαι να φύγεις από το σπίτι για ένα ραντεβού, για μια δουλειά, ακόμη και για το σούπερ μάρκετ, παίρνεις στα χέρια σου το κινητό και βλέπεις ότι έχει 2% μπαταρία. Απελπισία. 

Κάτι τέτοιες στιγμές εύχεσαι να υπήρχε μαγικός τρόπος για να φορτίσει αμέσως το κινητό, ονειρεύεσαι τη μπαταρία που δεν θα τελειώνει ποτέ κτλ. Στη συνέχεια βέβαια έρχεται ο εκνευρισμός και η απελπισία. 

Πέρα από τα power banks και τις δεύτερες μπαταρίες που αποτελούν πάντα μια λύση, για έκτακτες περιστάσεις γενικότερα, υπάρχουν και κάποια τρικ, κανόνες, που μπορείτε να ακολουθείτε κατά τη φόρτιση του iPhone σας για να φορτίσει αμέσως και δύο φορές πιο γρήγορα απ’ ότι συνήθως. 

Πριν ξεκινήσετε τη φόρτιση του κινητού σας βάλτε το σε flying mode. Βοηθά στο να επιταχυνθεί η διαδικασία φόρτισης καθώς σταματούν όλες οι λειτουργίες που τρώνε μπαταρία, όπως το ψάξιμο για δίκτυα wi-fi, ενημρώσεις, 

Φορτίστε το κινητό σας κλασικά, στην πρίζα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος. Επίσης, ο φορτιστής του iPad είναι ο πιο γρήγορος από τους φορτιστές της Apple. 

Οσο φορτίζετε το κινητό σας μην ελέγχετε και φωτίζετε συνεχώς την οθόνη. Χαλάτε μπαταρία. 

Πηγή: businessinsider.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:34