search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:25
MENU CLOSE

Η γραφειοκρατία καθυστέρησε κατά μία ημέρα την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου

27.04.2017 14:26
Νέα εμπλοκή στην αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου; - Media

 

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης – εκτός απροόπτου – αναμένεται να έχει αποφυλακιστεί ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος καθώς την Τετάρτη δεν ολοκληρώθηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται, με αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός να παραμείνει στο νοσοκομείο των κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Παρά το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν τα 200.000 ευρώ που είχαν επιβληθεί από το δικαστήριο ως χρηματική εγγύηση, ο κατηγορούμενος δεν θα αποφυλακιστεί την Τετάρτη για γραφειοκρατικούς λόγους.

Εκτός από τη χρηματική εγγύηση η οποία φέρεται να συγκεντρώθηκε από φίλους και συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου, το δικαστήριο του έχει επιβάλει ως περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης πλωτών και εναέριων μέσων, παράδοση διαβατηρίου, καθώς και υποχρέωση παραμονής σε συγκεκριμένη διεύθυνση και εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του.

 

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:24