search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06
MENU CLOSE

Η ελληνική εταιρία ΝΟΒACCO στην έκθεση «IECIE VAPE Shenzhen» της Κίνας

27.04.2017 14:32
Η ελληνική εταιρία ΝΟΒACCO στην έκθεση «IECIE VAPE Shenzhen» της Κίνας - Media
 
Η NOBACCΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο του ατμίσματος, συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση EICE VAPE στο Shenzhen της Κίνας, από τις 14 έως 16 Απριλίου 2017.
H VAPE, Shenzhen   είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως και αποτελεί σημείο συνάντησης των κορυφαίων εταιριών του κλάδου.
 
Στην έκθεση, η NOBACCO  παρουσίασε τις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων APYRON-S και  τον ατμοποιητή L-300, καθώς επίσης και τη νέα συσκευή ISSON η οποία πρόκειται να λανσαριστεί στην Ελληνική αγορά σύντομα.
Όλες οι συσκευές ατμίσματος και ο ατμοποιητής που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά από το τμήμα, NOBACCO DESIGN CENTER.
 
Όπως δήλωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Κος Γιώργος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της εταιρίας NOBACCO:  Οι άνθρωποι της Nobacco αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια γιατί σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο της ελληνικής οικονομίας έχουμε την δυνατότητα διαδραματίζουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στης διεθνής αγορές παρουσιάζοντας προϊόντα καινοτομίας που έχουν σχεδιάσει Έλληνες.
 
H NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 και είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα. Με ένα δίκτυο 67 καταστημάτων, και με περισσότερα από 230 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της. Το 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία και την Γερμανία. 
 
T: +30 210 7622020
Tzavella 23, 15231, Chalandri
www.nobacco.gr
www.nobacco.ro
www.nobacco.world
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:06