search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:39
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα κινητά με την καλύτερη μπαταρία (Photos)

27.04.2017 14:51
Αυτά είναι τα κινητά με την καλύτερη μπαταρία (Photos) - Media
 
Θυμάστε την εποχή που φορτίζαμε το κινητό μας το βράδυ και… ξεχνούσαμε να το ξαναφορτίσουμε; Ευτυχώς ή δυστυχώς, η περίοδος αυτή έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον τα smartphones, παρά το γεγονός ότι κάνουν πράγματα που τα παλιά κινητά… ούτε στο όνειρό τους, καταναλώνουν τη μπαταρία σα νεράκι και χρειάζονται διαρκώς φόρτιση.
 
Όλες οι μετρήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι ένα μεσαίο προς καλό smartphone μπορεί να βγάλει τη μέρα χωρίς ανάγκη να συνδεθεί με το φορτιστή, υπό την προϋπόθεση της λελογισμένης χρήσης. Κρατώντας αυτή την προϋπόθεση στο μυαλό μας, το CNET δοκίμασε τις μπαταρίες διαφόρων κινητών και κατέληξε στα μοντέλα με την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.
 
Τα πέντε κορυφαία είναι τα εξής:
 
– Samsung Galaxy S8 Plus: Παρά την τεράστια οθόνη των 6,2 ιντσών, το S8 Plus έχει εξαιρετική μπαταρία η οποία στο τεστ άντεξε επί 18 ώρες.
– Motorola Moto Z Play: το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει την μπαταρία που… δεν πεθαίνει με τίποτα, καθώς, όπως αναφέρει το περιοδικό, διήρκεσε 23 ολόκληρες ώρες στο τεστ (που είναι ένα βίντεο που παίζει σε λούπα με τη φωτεινότητα της οθόνης στο 100%).
– Samsung Galaxy A7: Στα κινητά μεσαίας κατηγορίας, το Α7 δίνει τα ρέστα του με 22 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.
– Huawei Mate 9: H μεγάλη οθόνη, η διπλή κάμερα και ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του Mate 9 είναι καλά κίνητρα για να το αγοράσετε, όπως και η μπαταρία των 4.000 mAh, που διαρκεί 18 ώρες και 35 λεπτά.
– OnePlus 3T: Η «ναυαρχίδα» της OnePlus -με χαρακτηριστικά πολύ ανώτερα από την μεσαίας τάξης τιμή του- έχει μπαταρία που διαρκεί 16 ώρες και φορτίζει πολύ γρήγορα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:39