search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Θρίλερ με την εξαφάνιση-μυστήριο 6χρονης με κινητικά προβλήματα

27.04.2017 17:06
Θρίλερ με την εξαφάνιση-μυστήριο 6χρονης με κινητικά προβλήματα - Media
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται  το θρίλερ  σχετικά με την εξαφάνιση ενός  6χρονου κοριτσιού το πρωι, από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα, ενώ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής κρατείται και εξετάζεται στο Τμήμα Ανθρωποκτονίων ο πατέρας του, συνταξιούχος αστυνομικός.
 
Ο 55χρονος ο οποίος μαζί με τη σύζυγο του έχουν δίδυμα – ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι –  κατήγγειλε το πρωί της Πέμπτης στο τοπικό αστυνομικό τμήμα πως την ώρα που έλειπε από το σπίτι για να πάει το γιο του στο σχολείο, άγνωστοι δράστες εισέβαλαν και άρπαξαν την κορούλα του, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Η μητέρα των διδύμων και σύζυγος του συνταξιούχου αστυνομικού, νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο, εξαιτίας προβλήματος υγείας.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες από τις διωκτικές αρχές για τον εντοπισμο του παιδιού.

Παράλληλα, εκδόθηκε και amber alert με φωτογραφία της 6χρονης από το “Χαμόγελο του Αστυνομικού” .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», το παιδί ονομάζεται Στυλιανή Εικοσπεντάκη, έχει καστανά μαλλιά και μάτια, ύψος 1,18 μ. και ζυγίζει 20 κιλά. Έχει δυσκολία στο βάδισμα. Όταν εξαφανίστηκε, φορούσε κίτρινη μπλούζα και ροζ παντελόνι φόρμας, αλλά όχι παπούτσια.

Στην πορεία της έρευνας όμως, οι αστυνομικοί της σήμανσης που πήγαν στο σπίτι δε βρήκαν ίχνη διάρρηξης ενώ ο 55χρονος  πατέρας άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε το παιδί. 

Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ο  55χρονος συνταξιούχος αστυνομικός κρατείται και εξετάζεται σχετικά να αποσαφηνιστεί αν εμπλέκεται στην εξαφάνιση της κόρης του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:53