search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:14
MENU CLOSE

Καταγγελίες αντιπολίτευσης: «Ο Μαδούρο του ΣΥΡΙΖΑ» και τα κλειστά μικρόφωνα στη Βουλή

27.04.2017 21:36
Καταγγελίες αντιπολίτευσης: «Ο Μαδούρο του ΣΥΡΙΖΑ» και τα κλειστά μικρόφωνα στη Βουλή - Media

 

“Κόκκινο” χτύπησε η ένταση στο τέλος της συζήτησης του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με αφορμή την τροπολογία η οποία απαλλάσσει από πρόστιμα για λαθρεμπορία τις πρώην εταιρείες του Δημοσίου που πέρασαν στα χέρια ιδιωτών και για την οποία θα διεξαχθεί ονομαστική ψηφοφορία, σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσαν Δημοκρατική Συμπαραταξη και ΝΔ, το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η Γραμματεία της Βουλης έκλεισε τα μικρόφωνα επιχειρώντας να κλείσει την συνεδρίαση.

“Ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής έκλεισε τα μικρόφωνα στην Ολομέλεια της Βουλής! Ο Μαδουρό του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή! Όλα τα κόμματα καταγγέλλουν τις λογικές Μαδούρο, τώρα. Προσπάθησαν να σταματήσουν την ονομαστική ψηφοφορία για την Τροπολογία του λαθρεμπορίου!” ήταν το καυστικό σχόλιο του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλου στα social media.

Απο την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Βουλης και προεδρεύων της θυελλώδους συνεδρίασης, όπως εξελίχθηκε, Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «ως γνωστόν σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, μετά την ολοκλήρωση μιας συνεδρίασης, ο προεδρεύων ερωτά το Σώμα εάν με ομοφωνία, όλων των πτερύγων, δέχεται να λυθεί η συνεδρίαση. Στην συνεδρίαση, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε ομοφωνία, οπότε στην περίπτωση αυτή ο προεδρεύων ερωτά τα κόμματα εάν συμφωνούν να λυθεί η συνεδρίαση κατά πλειοψηφία. Τα κόμματα που συμφώνησαν δια των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων στη λύση της ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η ΝΔ. Μετά και την ανάγνωση των ονομάτων των βουλευτών που υπέβαλαν αιτήματα ονομαστικής ψηφοφορίας, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε πλέον αντικείμενο συνέχισης της συζήτησης και έλυσα τη συνεδρίαση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11