search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Σοβαρό τροχαίο για τον Γιώργο Λύρα – Σώθηκε από θαύμα

28.04.2017 07:03
Σοβαρό τροχαίο για τον Γιώργο Λύρα - Σώθηκε από θαύμα - Media

 

Από θαύμα γλίτωσε ο Γιώργος Λύρας ύστερα από τροχαίο που είχε με τη μοτοσικλέτα του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso ο Γιώργος Λύρας, γλίτωσε με ένα ράγισμα στο χέρι και αρκετούς μώλωπες. Ο γνωστός μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα ενεπλάκη σε τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης. Ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο. Ο μάνατζερ κινούνταν από στην παραλιακή οδό με κατεύθυνση τη Βούλα.

«Το κορμί του Λύρα εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα, αφού πρώτα πέρασε ανάμεσα από δύο κολόνες της ΔΕΗ. Έμεινε χωρίς τις αισθήσεις του στην άσφαλτο για περίπου ένα τέταρτο και κανένας οδηγός από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε ούτε για τις πρώτες βοήθειες, εκτός από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ που τον χτύπησε. Ευτυχώς ένα ασθενοφόρο πέρασε τυχαία από το σημείο και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας», αναφέρει στην εφημερίδα φίλος του μάνατζερ.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Γιώργου Λύρα αποκάλυψε στην εφημερίδα πως, παρόλο που γλίτωσε μόνο με το ράγισμα και τους μώλωπες, υπέφερε από δυνατούς πόνους και παραμένει σοκαρισμένος.

Διαρκώς στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγος του Πέγκυ Ζήνα και η κορούλα τους Ηλέκτρα στην οποία ο Γιώργος Λύρας έχει τρελή αδυναμία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:41