search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:53
MENU CLOSE

Γεννηματά: Παραμένει το δίλλημα Grexit ή διαρκής λιτότητα

28.04.2017 10:30
Γεννηματά για Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: «Η σημερινή μέρα στιγματίζεται από τη βεβήλωση της Αγιάς Σοφίας» - Media

Η Φώφη Γεννηματά σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησαν με τις επιλογές της, λέγοντας «δεν θα επιτρέψω να επιστρέψουν στον χώρο ξεπερασμένες λογικές του χθες», συμπληρώνοντας ότι αποφάσισε τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ως μία πρωτοβουλία που δεν διχάζει και είναι καταστατική, πολιτική και θεσμική. «Δεν είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών», προσθέτει.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστηρίζει ότι το επικείμενο συνέδριο στο τέλος Ιουνίου είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάδειξη του προγραμματικού λόγου της. «Είναι πόλος συσπείρωσης για τη δημιουργία προοδευτικού πλειοψηφικού ρεύματος στη χώρα», όπως αναφέρει.

Η κ. Γεννηματά καταγγέλει τη κυβέρνηση Τσίπρα ότι «με τους χειρισμούς στην αξιολόγηση έχει φέρει την Ελλάδα αντιμέτωπη με το δίλλημα «Grexit ή διαρκής λιτότητα. Στην ουσία φέρνει τέταρτο μνημόνιο και μάλιστα χωρίς χρηματοδότηση. Πανηγυρίζει για τα πλεονάσματα την ώρα που ο πολίτης γονατίζει από τα βάρη».

Σχετικά με τις εκλογές και στην ερώτηση γιατί η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν τις ζητάει, απαντά: «Δεν μπορούμε να τις επιβάλουμε. Αργά ή γρήγορα θα γίνουν πριν από τη λήξη της θητείας της κυβέρνησης υπό το βάρος της αποτυχίας και τη λαϊκή πίεση»

 

ΑΠΕ ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:52