search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Ημίγυμνος Μακρόν στο εξώφυλλο γκέι περιοδικού: «Θα υποστηρίζω πάντα την ΛΟΑΤ κοινότητα» (Photo)

28.04.2017 17:53
Ελιζέ: Ο Μακρόν μολύνθηκε στη Σύνοδο Κορυφής - Σε καραντίνα Ευρωπαίοι ηγέτες - Media

 

Και η ΛΟΑΤ κοινότητα της Γαλλίας τάσσεται -κριτικά, είναι αλήθεια- με τον Εμανουέλ Μακρόν εν όψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών στη χώρα και το κάνει με τρόπο αρκούντως προκλητικό.

Συγκεκριμένα, το τριμηνιαίο γκέι περιοδικό Garcon κυκλοφορεί με εξώφυλλο τον Μακρόν γυμνό από τη μέση και πάνω (προϊόν photoshop, φυσικά…) και μια φράση του υποψηφίου προέδρου της Γαλλίας: «Η ΛΟΑΤ κοινότητα θα έχει πάντα την υποστήριξή μου», δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν.

Παράλληλα, το περιοδικό διερωτάται, σε σχέση με το β’ γύρο των προεδρικών εκλογών αν ο Μακρόν είναι «ο υποψήφιος της καρδιάς μας», ενώ στο κύριο άρθρο του, το περιοδικό καταδικάζει απερίφραστα τη δέσμευση της αντιπάλου του Μακρόν, ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, για κατάργηση του «γάμου για όλους» δηλαδή του νόμου που επιτρέπει τον γάμο και σε άτομα του ιδίου φύλου.

Ωστόσο, το περιοδικό δεν ξεχνά ότι ο Μακρόν δεν είχε δεσμευτεί έναντι θεμάτων που προεκλογικά η ΛΟΑΤ κοινότητα του είχε θέσει, όπως το δικαίωμα εξωσωματικής γονιμοποίησης για ζευγάρια δύο γυναικών, θέμα που έχει «κολλήσει» στο γαλλικό ΣτΕ.

Πάντως, κάποιοι αναλυτές και άσπονδοι φίλοι του Μακρόν έσπευσαν να συνδέσουν το εξώφυλλο με τις φήμες που θέλουν τον ανεξάρτητο υποψήφιο να διάγει διπλή ζωή και να έχει σχέσεις και με άνδρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:40