search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:36
MENU CLOSE

Αγνώριστος ο Γιώργος Μαυρίδης – Νέο look με μουστάκι! (Photo)

28.04.2017 19:24
Αγνώριστος ο Γιώργος Μαυρίδης - Νέο look με μουστάκι! (Photo) - Media

 

Με μια φωτογραφία έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου του look! Κοντοκουρεμένος και με μουστάκι, ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά την ανανέωσή του.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist αποχωρίστηκε το μούσι του και πόζαρε στον φωτογραφικό για να δείξει την αλλαγή του, γράφοντας μάλιστα στη φωτογραφία του «Αλλος…». Φέτος, τον βλέπουμε να κρατά το τιμόνι της νέας εκπομπής του Alpha «Στο δρόμο».

Μια εκπομπή που ο ίδιος αγάπησε από την πρώτη στιγμή και τον έχει βάλει σε μια νέα, δημιουργική, τροχιά. «Ηταν ανάγκη έκφρασης. Μετά την ολοκλήρωση του World Party είχα μια ιδέα στο μυαλό μου να κάνω τηλεοπτική εκπομπή, όπου να περνούσα κάποια μηνύματα. Καθίσαμε σε ένα τραπέζι με τον Γιώργο Λέντζα και τα παιδιά από την προηγούμενη εκπομπή και βγήκε η ιδέα που λέγεται «Στο δρόμο» έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Τηλεθεατής».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητά του τον κάνουν ένα από τα πιο αγαπητά για το κοινό τηλεοπτικά πρόσωπα.

Πηγή: bovary

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:35