search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Πάνω από τη τηλέφωνο περιμένει η Παπακώστα- Να την καλέσει ο Κ. Μητσοτάκης

29.04.2017 06:30
Πάνω από τη τηλέφωνο περιμένει η Παπακώστα- Να την καλέσει ο Κ. Μητσοτάκης - Media

 

Να μιλήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να λυθεί η όποια παρεξήγηση, θέλει η Κατερίνα Παπακώστα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελευθερία του Τύπου στην στήλη της off the records.

Αυτό τον καιρό, μετά την κόντρα της με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την «καρατόμησή» της από αναπληρώτρια Τομεάρχη Υγείας η Κατερίνα Παπακώστα «δηλώνει» σε αναμονή, ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την υπόθεσή της το να συνομιλήσει τηλεφωνικά έστω με τον Άδωνι Γεωργιάδη, όπως ο ίδιος την είχε καλέσει να κάνει μέσα από την συνέντευξή του στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση μεταξύ τους.

Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα η ίδια φέρεται να αναφέρει πως μπορεί με την Μητσοτάκη να μην έχει μιλήσει ακόμη, όμως πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί της προκειμένου να της συμπαρασταθούν. 

 

Πηγή:parapolitika.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50