search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Επέτειος γάμου για Ουίλιαμ – Κέιτ: Το παραμύθι της σύγχρονης Σταχτοπούτας (Video)

29.04.2017 11:52
Επέτειος γάμου για Ουίλιαμ - Κέιτ: Το παραμύθι της σύγχρονης Σταχτοπούτας (Video) - Media

 

Σαν σήμερα, πριν έξι χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο έζησε τη σημαντικότερη στιγμή της δεκαετίας για τη βασιλική οικογένεια: τον λαμπερό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη «θνητή» Κέιτ Μίντλετον.

Μέσα σε μία μέρα, η Κέιτ μετατράπηκε σε πριγκίπισσα Κάθριν και Δούκισσα του Κέμπριτζ και στάθηκε άξια, μέσα στο ονειρικό νυφικό της, στο πλευρό του πρωτότοκου γιου της «πριγκίπισσας του λαού» και πιο δημοφιλούς πρίγκιπα της βασιλικής οικογένειας.

Ο έρωτάς τους κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από έξι χρόνια ταραχώδους σχέσης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία. Φημολογείται ότι η φιλία τους μετατράπηκε σε ειδύλλιο το 2003 όταν εκείνη χώρισε από την προηγούμενη σχέση της.

Το 2006 μετά την αποφοίτησή τους τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους κυνηγώντας ο καθένας την καριέρα του. Ωστόσο, η Κέιτ βρέθηκε κοντά του, στην τελετή αποφοίτησης του Ουίλιαμ από τη στρατιωτική ακαδημία.

Τον Απρίλιο του 2007 χώρισαν και πάλι για να επανασυνδεθούν τον Ιούνιο του ίδιου έτους. 

Το 2008 η Κέιτ ήταν στο πλευρό του όταν ο Ουίλιαμ λάμβανε τα «φτερά» του ως πιλότος της RAF. 

Τον Ιούνιο του 2010 συγκατοίκησαν στη βόρεια Ουαλία όπου εκείνος υπηρετούσε ως πιλότος σωστικών ελικοπτέρων, ενώ ανακοίνωσαν επισήμως τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2010.

Ο γάμος ακολούθησε στις 29 Απριλίου 2011 όπου το Λονδίνο κατακλύστηκε από εκατομμύρια πλήθους που έσπευσαν να γίνουν μάρτυρες του πολυαναμενόμενου γάμου.

Η Κέιτ Μίντλετον εντυπωσίασε με το νυφικό του Αλεξάντερ ΜακΚουίν

Τον Ιούλιο του 2013 Ουίλιαμ και Κέιτ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον πρίγκιπα Γεώργιο και τον Μάιο του 2015 την πριγκίπισσα Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα.

Η Κέιτ Μίντλετον πλέον απολαμβάνει την πριγκιπική της ζωή στο πλευρό του Ουίλιαμ έχοντας βάλει πίσω της όλες τις δύσκολες στιγμές που ο λαός την αποκαλούσε waity Katie καθώς είχαν περάσει ήδη 8 χρόνια σχέσης και χωρισμών και εκείνη περίμενε καρτερικά τον «άτακτο» πρίγκιπα να αποφασίσει αν θα την παντρευτεί.

Έγινε μία σύγχρονη Σταχτοπούτα που πλέον ζει το δικό της παραμύθι στο πλευρό ενός πραγματικού πρίγκιπα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:32