search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:49
MENU CLOSE

Η Γκουίνεθ Πάλτροου βγάζει περιοδικό με τη διευθύντρια της Vogue

29.04.2017 15:48
Η Γκουίνεθ Πάλτροου βγάζει περιοδικό με τη διευθύντρια της Vogue - Media

 

To σάιτ Goop της Γκουίνεθ Πάλτροου ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον μιντιακό κολοσσό  Condé Nast, καλλιτεχνική διευθύντρια του οποίου είναι η Άννα Γουίντουρ, με σκοπό την κυκλοφορία ενός γυναικείου περιοδικού.

Το περιοδικό, που θα ονομάζεται και αυτό Goop, θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και θα κυκλοφορεί ανά τρίμηνο.

Η ανακοίνωση της Goop τόνισε πως «η πλειοψηφία του περιεχομένου σε κάθε εκδοτικό τεύχος θα είναι πρωτότυπη και θα παράγεται από τη Goop, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα είναι μία καλλιτεχνική συνεργασία μεταξύ της Goop και της Condé Nast».

Χαρακτηρίζοντάς το ως μία συλλεκτική έκδοση, το περιοδικό θα μεταφέρει όλες τις δημοφιλείς στήλες του Goop, όπως θέματα υγείας και άσκησης, μαγειρικής με την αναγραφή συνταγών, style και design και άλλα θέματα που αφορούν τη ζωή και το lifestyle, όπως τα ταξίδια και η ευεξία.

Η συνεργασία προέκυψε ύστερα από μία συζήτηση της ιδρύτριας της Goop, Γκουίνεθ Πάλτροου και της αρχισυντάκτριας της Vogue, Άννα Γουίντουρ: «Η Άννα είναι μία υπερδύναμη και μία από τις πιο αξιοθαύμαστες ηγετικές προσωπικότητες στον χώρο των μίντια. Η συνεργασία μαζί της και με την Condé Nast σε αυτή την πολυπλατφορμική εταιρική σχέση, ήταν μία ευκαιρία για εμάς να επεκτείνουμε τα όριά μας σε οπτικό επίπεδο και να προσφέρουμε στους καταναλωτές τις θέσεις και την οπτική γωνία της Goop με νέους, δυναμικούς τρόπους,» δήλωσε η Πάλτροου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:49