search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:12
MENU CLOSE

Η ΙΚΕΑ τρολάρει τον οίκο μόδας που αντέγραψε την μπλε της τσάντα (Photos)

30.04.2017 10:25
Η ΙΚΕΑ τρολάρει τον οίκο μόδας που αντέγραψε την μπλε της τσάντα (Photos) - Media

 

Παγκοσμίως, οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν πληρώσει κατά καιρούς 0.99 ευρώ για να μεταφέρουν τα ψώνια τους από τα καταστήματα ΙΚΕΑ.

Κανείς όμως δεν περίμενε ότι αυτή η τσάντα μεταφοράς θα αποτελούσε έμπνευση για έναν ιστορικό οίκο μόδας με διεθνή φήμη, τον Balenciaga.

Με μεγάλη περηφάνεια, ο Balenciaga όχι μόνο αντέγραψε την… ταπεινή τσάντα του ΙΚΕΑ αλλά την πουλάει για περισσότερα από 2.000 δολάρια.

Εμφανισιακά, οι τσάντες είναι ολόιδιες σχεδιαστικά και η μόνη τους διαφορά είναι το υλικό κατασκευής, μιας και του οίκου μόδας είναι φτιαγμένη από δέρμα πρόβατου.

Η ΙΚΕΑ, αποφάσισε να παίξει με την κόπια, καθώς έχει γίνει ήδη θέμα στα social media και κυκλοφόρησε μία καταχώρηση για την δικη της τσάντα, με τίτλο «Πώς να αναγνωρίσεις μια ορίτζιναλ τσάντα IKEA FRAKTA». Και συνεχίζει στο κείμενο:

  1. Κουνήστε την. Αν κάνει θόρυβο, είναι η αυθεντική.
  2. Έχει πολλές λειτουργίες. Μπορείτε να κουβαλήσετε εξοπλισμό χόκεϊ, τούβλα, ακόμη και νερό.
  3. Πετάξτε την στο χώμα. Μια αληθινή τσάντα FRAKTA μπορεί να καθαριστεί χρησιμοποιώντας απλά το λάστιχο της βρύσης στον κήπο σας.
  4. Τιμή. Κοστίζει μόνο 0.99 ευρώ.

Μάλιστα ο φωτογράφος μόδας της ACNE τράβηξε μια νέα σειρά φωτογραφιών της FRACTA μέσα σε επαγγελματικό στούντιο, προκειμένου να την παρουσιάσει με το ίδιο στυλ που χρησιμοποιεί ο οίκος μόδας για τη δική του τσάντα.

«Ήταν αναπάντεχο και ευφυές», είπε ο Holgrem για την τσάντα του Balenciaga, προσθέτοντας «Μου αρέσει το φλερτ. Γι’ αυτό και σκέφτηκα “Γιατί να μην φλερτάρουμε κι εμείς μαζί τους;”. Και αυτό κάναμε”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11