search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:08
MENU CLOSE

Η Νορβηγίδα …Ωνάση: 20 χρονών, δισεκατομμυριούχος και λάτρης της ιππασίας (Photos)

30.04.2017 11:34
Η Νορβηγίδα ...Ωνάση: 20 χρονών, δισεκατομμυριούχος και λάτρης της ιππασίας (Photos) - Media

 

Η καλλονή Αλεξάντρα Άντερσεν είναι μόλις 20 ετών και είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου, σύμφωνα με το Forbes. Η περιουσία της νεαρής Αλεξάντρα ανέρχεται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια!

Γεννήθηκε στο Όσλο της Νορβηγίας το 1997. Κατάγεται από μία βαθύπλουτη οικογένεια βιομηχάνων, λατρεύει τα άλογα και είναι διακεκριμένη ιππέας, με πολλές νίκες στο ενεργητικό της.

Μάλιστα, έγινε τρεις φορές πρωταθλήτρια της Νορβηγίας και το 2014 έλαβε βραβείο για την καλύτερη επίδοση της χρονιάς.

Η Αλεξάντρα, μαζί με την αδερφή της, Καταρίνα, έγιναν δισεκατομμυριούχοι εν μία νυκτί το 2007, όταν ο πατέρας τους, Γιόχαν, τους μεταβίβασε από 42% των μετοχών της εταιρείας του, Ferd. Η εταιρεία αυτή διαχειρίζεται κυρίως αμοιβαία κεφάλαια χαμηλού επενδυτικού κινδύνου, ενώ ο μπαμπάς Άντερσεν είναι, επίσης, επενδυτής στο σκανδιναβικό χρηματιστήριο. Αν και μεταβίβασε τις μετοχές στις κόρες του, εκείνος είναι που διαχειρίζεται, επί της ουσίας, την εταιρεία.

Η 20χρονη κοπέλα δηλώνει ότι όνειρό της είναι μόνο η ιππασία και ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με τον κλάδο των επιχειρήσεων. Απέχει από το προφίλ της πλούσιας κακομαθημένης νέας, καθώς οδηγεί μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και δεν προκαλεί φορώντας ακριβά κοσμήματα.

Σύντροφος και φύλακάς της είναι ο 24χρονος επαγγελματίας αθλητής πολεμικών τεχνών, Γιάχιμ Τολέφσεν.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:08