search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Ρήγας: Η αξιολόγηση θα έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας

30.04.2017 12:28
Ρήγας: Η αξιολόγηση θα έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας  - Media

 

Την εκτίμηση ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και μάλιστα θα έχει κλείσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ, ο κ. Ρήγας επισήμανε ότι η κυβέρνηση θα «κερδίσει και αυτή τη μάχη, όπως έχει και στο παρελθόν».

«Δεν είμαστε ο Χουντίνι, δεν έχουμε μαγικό ραβδί για να λύσουμε τα προβλήματα. Αναλάβαμε με ευθύνη μια δύσκολη περίοδο και πιστεύω ότι θα βγούμε από την επιτροπεία» δήλωσε ο κ. Ρήγας, επισημαίνοντας ότι η ευθύνη για την καθυστέρηση της αξιολόγησης δεν είναι της κυβέρνησης.

Ερωτώμενος για το εάν θα υπάρξουν «διαρροές» από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση των μέτρων, ο Παναγιώτης Ρήγας απάντησε με νόημα: «όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33