search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:46
MENU CLOSE

Spiegel: Ο Ρονάλντο πλήρωσε για να γλιτώσει από την υπόθεση βιασμού

30.04.2017 13:47
Spiegel: Ο Ρονάλντο πλήρωσε για να γλιτώσει από την υπόθεση βιασμού - Media

 

Νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον  Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσιεύει το περιοδικό Der Spiegel, αποκαλύπτοντας έγγραφα τα οποία εμφανίζουν τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να έχει πληρώσει για να καταπνίξει μια υποτιθέμενη υπόθεση βιασμού.

Η κατηγορία για βιασμό χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2009, όταν είχε γιορτάζει στο Λας Βέγκας την άφιξή του στην ισπανική ομάδα από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το  Der Spiegel δημοσίευσε έγγραφα ως αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη μιας συναλλαγής μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της φερόμενης ως θύμα, που παρουσιάζεται «Susan Κ» για την αποφυγή καταγγελίας. Το περιοδικό, δημοσίευσε μάλιστα ένα έγγραφο, που εμφανίζεται η υπογραφή του παίκτη και το κωδικό όνομα, το οποίο ορίστηκε από τους διαπραγματευτές της συμφωνίας, δηλαδή «Topher» («καλό παιδί»).

Το Der Spiegel υποστηρίζει ότι έχει επίσης στην κατοχή του μηνύματα που αντάλλαξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον δικηγόρο του κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με τη γυναίκα, τον Ιανουάριο του 2010.

Σύμφωνα με τα μηνύματα, ο παίκτης ζήτησε συμβουλή ώστε να μειώσει το ποσό του «deal», από 900.000 σε 375.000 δολάρια. Η «Susan Κ» δεν απάντησε σε ερωτήσεις του Der Spiegel, από φόβο, όπως είπε, μήπως χάσει τα χρήματα, εξαιτίας της «συμφωνίας» που έχει κάνει με τον Ρονάλντο.

Πηγή: sentragoal

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:46