search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:00
MENU CLOSE

Κιμ: Θα κάνουμε το υποβρύχιο των ΗΠΑ, παλιοσίδερα – Κούφιες απειλές ή κρυφός άσσος στο μανίκι;

30.04.2017 14:16
Η διαχρονική θαλασσοταραχή της Μεσογείου… - Media

 

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απείλησε να μετατρέψει το πυρηνικό υποβρύχιο των ΗΠΑ, «Μίτσιγκαν» σε παλιοσίδερα εάν τολμήσει να κινηθεί. Το υποβρύχιο από τα τελειότερα του κόσμου βρίσκεται στα χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Β. Κορέας, Urminzokkiri, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είπε: «Τη στιγμή που το USS Michigan θα προσπαθήσει να κινηθεί έστω και λίγο, θα είναι καταδικασμένο να αντιμετωπίσει την άθλια μοίρα του να γίνει ένα υποβρύχιο φάντασμα χωρίς να είναι σε θέση να έρθει στην επιφάνεια»

Η ιστοσελίδα συμπληρώνει: «είτε πρόκειται για ένα πυρηνικό αεροπλανοφόρο ή ένα πυρηνικό υποβρύχιο, θα μετατραπεί σε μια μάζα από παλιοσίδερα μπροστά στην ανίκητη στρατιωτική δύναμη μας που επικεντρώνεται στην αυτοάμυνα πυρηνικής αποτροπής».

Παιχνίδια με τη φωτιά ή κάποιος κρυφός άσσος στο μανίκι του Κιμ; 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33