search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Το κατηγορώ της μάνας: Θα ησυχάσω μόνο εάν τον δω ισόβια, ήξερε τι έκανε (Video)

30.04.2017 16:38
Ταυτοποιήθηκε και άλλη σορός - Ανήκει στη Στέλλα Χριστοφίδου - Media

 

Η μητέρα της μικρής Στέλλας που δολοφόνησε ο πατέρας της, ξεσπά. Λέει πως δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, και πως μετά το έγκλημα κινήθηκε μεθοδικά.

Ο δικηγόρος της Πόπης Εικοσπεντάκη, κ Δημητρίου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha: ««Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση»

Το δεύτερο μεγάλο θύμα στην οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι ο 6χρονος Μάριος, ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας, που, όπως μετέδωσε ο Alpha, την αναζητά συνεχώς.

Η Πόπη Εικοσπεντάκη συνάντησε τον δολοφόνο σύζυγο της στη ΓΑΔΑ και χρειάστηκε να παρέμβουν οι αστυνομικοί για να τον σώσουν. Η ίδια λέει πως δεν θα ησυχάσει εάν δεν ακούσει την ποινή «ισόβια»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:58