search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:19
MENU CLOSE

Βγήκαν σκουλήκια μέσα από το δέρμα της μετά από τσίμπημα αλογόμυγας – Δείτε πως ήταν (Photos)

01.05.2017 10:24
Ζάκυνθος : Νεκρός 88χρονος που ελεγχόταν ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού - Media

Όλοι έχουμε συναντήσει μια αλογόμυγα στο δωμάτιο που βρισκόμαστε, ή στο τραπέζι την ώρα που τρώμε και φυσικά την διώχνουμε αμέσως για να μην κάτσει στο φαγητό και το μολύνει. Αλλά δεν φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να προκαλέσει μια αλογόμυγα.

Βλέπετε, η αλογόμυγα (όπως κάθε έντομο) ψάχνει να βρει το ιδανικό σημείο για να αφήσει τα αυγά της, τα οποία γίνονται σκουλήκια. Και μια 28χρονη κοπέλα από την Σαγκάη το ένιωσε αυτό το πράγμα στο πετσί της… κυριολεκτικά!

Μετά από ταξίδι που έκανε στα τροπικά δάση της Βραζιλίας, επέστρεψε στην Κίνα, όπου παρατήρησε ότι είχε αναπτύξει ένα εξόγκωμα στο δεξί της πόδι, το οποίο μάλιστα είχε κάνει πληγή και της προκαλούσε πολύ έντονη φαγούρα. Τότε θυμήθηκε ότι σε εκείνο το σημείο την είχε «τσιμπήσει» μια αλογόμυγα.

Η συνέχεια θυμίζει την ταινία «Alien»…

Πιθανότατα η αλογόμυγα πρόλαβε να αφήσει τα αυγά της μέσα στο δέρμα της 28χρονης, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν κανονικά κάτω από το δέρμα της τα σκουλήκια που αργότερα θα γινόντουσαν νέες αλογόμυγες.

Μάλιστα την είχε τσιμπήσει σε τρία σημεία στο πόδι της και ενώ η 28χρονη ήταν ακόμα στην Λ. Αμερική για το ταξίδι της, πρόσεξε ότι είχε αντίστοιχα τρία εξογκώματα, τα οποία της προκαλούσα φαγούρα, αλλά δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Αλλά όταν επέστρεψε στην Σαγκάη, τα εξογκώματα άνοιξαν και βγήκαν από μέσα της σκουλήκια αλογόμυγας!

Η 28χρονη πήγε αμέσως στο νοσοκομείο Longhua, όπου οι γιατροί την εξέτασαν και βρήκαν ακόμα δύο σκουλήκια, τα οποία και αφαίρεσαν χειρουργικά, προτού αυτά «βγουν» μόνα τους. Τώρα η κατάστασή της είναι σταθερή και ακολουθεί θεραπεία με αντιβιοτικά.

Πηγή: iatropedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17