search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:59
MENU CLOSE

«Ντου» Λαφαζάνη στο Χίλτον (Videos)

01.05.2017 11:23
«Ντου» Λαφαζάνη στο Χίλτον (Videos) - Media

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Νάντια Βαλαβάνη και άλλα μέλη της Λαικής Ενότητας  προσπάθησαν να μπουν στο Χίλτον όπου διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις.

Ο ίδιος, μαζί με μέλη της Λαϊκής Ενότητας, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν μπροστά από το ξενοδοχείο, με τον κ. Λαφαζάνη να εκφράζει την απαίτηση να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο κ. Λαφαζάνης σε δηλώσεις του επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας «από εδώ κυβερνάται η χώρα, όχι από το Μαξίμου. Από το Χίλτον κυβερνούν τη χώρα. Είναι μία χούντα, μία δικτατορία. Το Χίλτον πρέπει να αποδοθεί στον ελληνικό λαό και όχι στην Τρόικα. Εδώ η Τρόικα επιβάλλει στην προδοτική κυβέρνηση το 4ο Μνημόνιο. Θα είναι η καταστροφή της χώρας».

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΛΑΕ δήλωσε: «Τιμάμε την Πρωτομαγιά του 2017 με αγώνες. Δυστυχώς η Πρωτομαγιά του 2017 βρίσκει τη χώρα μας κάτω από μια σκληρή μνημονιακή κατοχή. Δυστυχώς η χώρα μας κυβερνάται από το Χίλτον. Η κυβέρνηση την οδηγεί στο 4ο και πιο καταστροφικό μνημόνιο. Το μήνυμα είναι να ενωθούμε και να εξεγερθούμε για την κοινωνική απελευθέρωση»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29