search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό

01.05.2017 16:41
Τραγωδία στο Πήλιο: Έπεσαν με το αυτοκίνητο στον γκρεμό - Media

 

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 10.45 το πρωί της Πρωτομαγιάς, οπότε οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο έξω από το χωριό της Πορταριάς.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και πλήρωμα της Τροχαίας, επιχειρώντας αρχικά τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών.

Δυστυχώς για τον άντρα που επέβαινε στο αυτοκίνητο, ηλικίας 65 ετών, ήταν πολύ αργά καθώς ανασύρθηκε νεκρός. Μια 60χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Δύναμη της Πυροσβεστικής παρέμεινε στο σημείο ώστε να ανασύρει το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενώ Αξιωματικοί του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας διενεργούν προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Πηγή: e-volos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51