search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:31
MENU CLOSE

Η Daily Mail αποθεώνει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη (Photos)

01.05.2017 17:21
Η Daily Mail αποθεώνει ξενοδοχείο στη Σαντορίνη (Photos) - Media

 

«Σκαρφαλωμένο» στα βράχια της Σαντορίνης, στο χείλος του γκρεμού, στην Οία, το Canaves Oia Hotel αποτελεί ένα πολυτελές καταφύγιο με εκπληκτική θέα στην καλντέρα.

Το ξενοδοχείο που πήρε το όνομα του από τις Κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα, που μετατράπηκαν σε κομψά φιλοτεχνημένες σουίτες. Συνδυάζει καταπληκτικά την κατάλευκη φινέτσα και την παράδοση του νησιού με τη σύγχρονη, boutique αισθητική.

Η συντάκτρια του άρθρου, Ναόμι Χάζελμιρ, γράφει χαρακτηριστικά στη MailOnline:

«Νόμιζα ότι ονειρευόμουν, όταν έφτασα στο ξενοδοχείο Canaves Oia στη Σαντορίνη, ένα νησί που αναδιαμορφώθηκε δραματικά τον 16ο αιώνα από μια τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη. Τα χωριά του είναι φημισμένα για τα ολόλευκα σπίτια του με τις γαλάζιες στέγες, που κρέμονται στην άκρη του γκρεμού. Και το ξενοδοχείο Canaves Oia στη Σαντορίνη προσφέρει ακριβώς αυτή τη θέα, για αυτό πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Η Σαντορίνη είναι πράγματι ένα ιδιαίτερο μέρος. Από τις ιδιωτικές πισίνες του ξενοδοχείου και τις πεντάστερες βίλες του απόλαυσα το καλύτερο ηλιοβασίλεμα που έχω δει ποτέ. Αποκορύφωμα της διαμονής μου αποτέλεσε η σουίτα, με το πολύ μεγάλο και άνετο κρεβάτι που εμείς το ονομάσαμε «σύννεφο». Δεν υπήρχε καλύτερο μέρος για να περάσω τις διακοπές μου στο νησί. Το μόνο πράγμα που με έκανε να θέλω να αφήσω το χώρο αυτό κάθε πρωί ήταν ο έντονος ελληνικός ήλιος και τα κοκτέιλ στο roof- top του ριζόρτ. Η πισίνα και οι γιγάντιες ξαπλώστρες με έκαναν να νιώθω πως βρίσκομαι στον ουρανό. Το πρωινό στο αίθριο έξω από την κρεβατοκάμαρα ήταν υπέροχο και το απολαμβάναμε κάθε πρωί, έχοντας απέναντι μας την εκπληκτική ανατολή του ηλίου».

Για εσάς που ονειρεύεστε να ζήσετε μια ανάλογη εμπειρία στις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές, οι υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του Canaves Oia Hotel περιλαμβάνουν ευρύχωρους, κομψά διακοσμημένους εσωτερικούς χώρους, μια μεγάλη πισίνα με μπαρ και προσφέρουν πανοραμική θέα του νησιού, δίνοντας σε κάθε ταξιδιώτη την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με φόντο το πιο εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμμα.

Οι πολυτελείς σουίτες του Canaves Oia Suites  αποπνέουν αξεπέραστη κομψότητα με design έπιπλα από τη διάσημη Ιταλίδα σχεδιάστρια Paola Navone ενώ οι σύγχρονες ανέσεις, οι άνετοι χώροι και οι ιδιωτικές πισίνες που δίνουν την αίσθηση ότι αιωρούνται κάπου ανάμεσα στα σύννεφα, κορυφώνουν τα επίπεδα της πολυτέλειας.

Το Canaves Oia Villa αποτελεί άλλο ένα κόσμημα. Πρόκειται για μια βίλα 180 τ.μ με αξεπέραστη άνεση, κατάλληλη για οικογένειες και παρέες φίλων, ιδανική για συγκατοίκηση κατά τη διάρκεια των διακοπών με την πολυτέλεια του προσωπικού χώρου για τον καθένα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν υψηλή γαστρονομία στο χώρο τους, με ιδιωτικό chef και butler.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:30