search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:36
MENU CLOSE

Στερεύει από ιδέες η Λεπέν: Εξευτελίστηκε δημόσια επειδή έκλεψε αυτολεξεί την ομιλία του Φιγιόν

02.05.2017 06:48
Στερεύει από ιδέες η Λεπέν: Εξευτελίστηκε δημόσια επειδή έκλεψε αυτολεξεί την ομιλία του Φιγιόν - Media

 

Οι δημοσκοπήσεις φέρνουν την ακροδεξιά «πρώην ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου» Μαρίν Λεπέν αισθητά πίσω τον κεντρώο Εμμανουέλ Μακρόν στη μάχη για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.

Σε μια προσπάθεια της να προσελκύσει κάποιους από τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικάνων, η Λεπέν αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα του δικού τους υποψήφιου, του Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος κατετάγη τρίτος στον πρώτο γύρο.

Με το «να ακολουθήσει τα βήματα» θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως δανείστηκε ιδέες ή μελέτησε τις κινήσεις του αλλά η ακροδεξιά υποψήφιος δεν ντράπηκε να αντιγράψει αυτολεξεί κομμάτια από την ομιλία του πρώην αντιπάλου της.

Φυσικά, οι έμπειροι ακροατές αντιλήφθηκαν γρήγορα τι συνέβαινε και «ανέβασαν» ένα αρκετά ντροπιαστικό βίντεο στο Youtube που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:35