search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:14
MENU CLOSE

Επιχειρηματικοί «μπελάδες» για τη Βικτόρια Μπέκαμ

02.05.2017 07:24
Επιχειρηματικοί «μπελάδες» για τη Βικτόρια Μπέκαμ - Media

 

Τη φόρμα της ή την αίσθηση του μεγέθους έχει χάσει η Βικτόρια Μπέκαμ.

Η νέα συλλογή ρούχων του πρώην μέλους των Σπάις Γκερλς πωλείται ήδη μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας Target, σημειώνοντας μάλιστα ικανοποιητικές πωλήσεις. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι επιστροφές των ρούχων που δέχονται τα καταστήματα.

Η στυλίστρια Σου Κορτ αγόρασε τρία φορέματα τα οποία και επέστρεψε στο κατάστημα, ανακαλύπτοντας ότι δεν ήταν η μοναδική που δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη νέα σειρά ρούχων της συζύγου του πρώην άσσου των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είχαμε πολλές επιστροφές», είπε ο πωλητής του καταστήματος στη στυλίστρια, η οποία ντύνει μεταξύ άλλων τον Ρίτζι Φίλμπιν, τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και πολλούς από τους συμμετέχοντες στο σόου «Saturday Night Live».

Σύμφωνα με την Κορτ η νέα συλλογή ρούχων της Βικτόρια έχει πρόβλημα με τα μεγέθη, καθώς το μεσαίο μέγεθος είναι μικρό και το μικρό πολύ μικρό.

Σύμφωνα με το Page Six εκπρόσωπος της εταιρείας Target δήλωσε ότι τα μεγέθη είναι τυποποιημένα και η ανταπόκριση των αγοραστών είναι πολύ μεγάλη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13