search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:09
MENU CLOSE

Προπηλάκισαν τον παιδοκτόνο στην Ευελπίδων

02.05.2017 09:47
Προπηλάκισαν τον παιδοκτόνο στην Ευελπίδων - Media

Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων τον 61 χρονο παιδόκτόνο όπου παρευρέθη προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και περιύβρισης νεκρού.

Οι παρευρισκόμενοι τον συνόδευσαν με βρισιές και κατάρες την ώρα που εκείνος με σκυμμένο το κεφάλι οδηγούταν στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα που σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε και το κρασί που ήπιε τη μοιραία μέρα, είχαν ως αποτέλεσμα το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Ηταν η κακιά στιγμή» είπε στην προανακριτική του ομολογία ο πρώην αστυνομικός, ισχυρισμό που, ωστόσο, η σύζυγός του δε δέχεται σε καμία περίπτωση, καθώς δηλώνει ότι δεν είχε αντιληφθεί καν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αστυνομικός αναμένεται να ισχυριστεί στον ανακριτή ότι:

  • Δηλώνει μετανιωμένος.
  • Δεν ήξερε τι έκανε και δεν είχε συνείδηση την ώρα της δολοφονίας.
  • Ένιωσε το αίσθημα της απόρριψης επειδή η κόρη του ζητούσε τη μητέρα της επίμονα αρνούμενη να την κάνει εκείνος μπάνιο.
  • Ο λόγος που  πέταξε το άψυχο κορμάκι της Στέλλας στον κάδο απορριμμάτων ήταν επειδή πανικοβλήθηκε
  • Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει στα χέρια του ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν ότι πάσχει, όντως, από κατάθλιψη. 
  • Αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του και  δεν άντεχε  τα κινητικά προβλήματα της κόρης του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:08