search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Σκληρή αντίδραση Βούτση κατά Λιαργκόβα – Καταλογίζει ταύτιση με την αντιπολίτευση

02.05.2017 18:38
Βούτσης: Απολύτως ψευδείς οι πληροφορίες για σκόπιμη διαρροή «ποθέν έσχες» - Media
 
«Έκπληξη και δυσαρέσκεια» εκφράζουν κύκλοι του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σχετικά με την δημοσιοποίηση της τριμηνιαίας έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής καθώς, όπως αναφέρουν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την ημέρα που έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς, η οποία δημιούργησε ένα θετικό κλίμα στην οικονομία.
 
Όπως επισημαίνει το περιβάλλον του προέδρου της Βουλής «τα spread σήμερα πέφτουν λόγω του κλεισίματος της συμφωνίας ενώ στην έκθεση του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής που δημοσιοποιήθηκε αναφέρονται άλλα στοιχεία και εκτιμήσεις», τονίζοντας πως στην τριμηνιαία έκθεση, η οποία αναφέρει ότι ο στόχος για ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας 2,7% για το 2017 θεωρείται «απίθανο» να επιτευχθεί, «δεν έχουν ληφθεί υπόψη οι τρέχουσες εξελίξεις μετά την συμφωνία». 
 
Οι ίδιοι κύκλοι επισημαίνουν πως με αυτό τον τρόπο «δημιουργείται αρνητικό κλίμα» και, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού Παναγιώτη Λιαργκόβα, σημειώνουν πως η Έκθεση «απηχεί απόψεις που ακούγονται από πλευρές της αντιπολίτευσης».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:31