search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Τι κρύβεται πίσω από την ενέδρα θανάτου στα Γλυκά Νερά

03.05.2017 06:20
Τι κρύβεται πίσω από την ενέδρα θανάτου στα Γλυκά Νερά - Media

 

Μαφιόζικη ενέδρα θανάτου έστησαν σε γνωστό “νονό” της νύχτας έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες τέσσερις κουκουλοφόροι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον του άνδρα που μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο δημοτικό σχολείο στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά. Από τα πυρά τραυματίστηκε και μια γυναίκα, μητέρα παιδιού που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Το σημείο μετατράπηκε σε φαρ ουέστ με σκηνές πανικού να εκτυλίσσονται έξω από το σχολείο, με έντρομους γονείς να τρέχουν να σωθούν, ενώ ευτυχώς από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί.

Στο σημείο, έφθασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα διαφορών στον χώρο της νύχτας.

Από τις πρώτες μαρτυρίες ο άνδρας που φέρεται να είναι γνωστός άνθρωπος της νύχτας, άφηνε το παιδί του στο σχολείο όταν τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο και είχαν σταθμεύσει ακριβώς απέναντί του άνοιξαν πυρ εναντίον του χωρίς καν να βγουν από το όχημα. Τον γάζωσαν με καλάσνικοφ και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.  Στο σημείο βρέθηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Ο άνδρας εξέπνευσε ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο. Είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος, ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας. 

Οι αστυνομικοί λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν σε απόσταση 600 μέτρων ένα καμμένο αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι είναι το όχημα με το οποίο εξαφανίστηκαν οι δράστες, οι οποίοι ενδεχομένως διέφυγαν με μοτοσικλέτες που τους περίμεναν συνεργοί τους.

Μια τρομοκρατημένη μητέρα περιέγραψε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όσα έγιναν στο δημοτικό: «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, πηγαίνει στην 3η Δημοτικού. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα έμαθα έπεσαν πέντε σφαίρες. Για να σας δώσω εικόνα, από την μια έμπαινε το παιδί του στο σχολείο και από την  άλλη,  τον εκτελούσαν, έπεφταν οι πυροβολισμοί. Ολα έγιναν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Γνωρίζω ότι έχει τραυματιστεί μια μητέρα στο χέρι». 

 

Επεισόδιο με ανιψιό του θύματος

Σύμφωνα με το Newsit, ο ανιψιός του θύματος κατέφθασε στο χώρο λίγο μετά τις έντεκα το πρωί και προσπάθησε να φτάσει στο πτώμα αλλά οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν. Ο νεαρός άνδρας αντέδρασε και ακολούθησε ένα φραστικό επεισόδιο με τους αστυνομικούς μέχρι που απομακρύνθηκε τελικά από το σημείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:54