search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Γυναίκα παιδεραστή αποκαλεί «τσούλα» το 14χρονο θύμα του

03.05.2017 06:21
Βιασμός στη Ρόδο: Η απολογία του 19χρονου - Πώς τον «καίει» φίλος του (Video) - Media

 

Μια απίστευτη ιστορία βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας, όπου ένας 64χρονος που  καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για παιδοφιλία αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η οικογένεια της 14χρονης που κακοποιήθηκε από τον άντρα, ζητά εξηγήσεις από τις αρχές για την απελευθέρωση του, ενώ την ίδια ώρα προειδοποιεί τους γονείς άλλων παιδιών να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους, καθότι το σπίτι του 64χρονου βρίσκεται δίπλα σε έναν κέντρο φροντίδας παιδιών.

Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της δίκης ο 64χρονος, χρησιμοποίησε βιντεοπαιχνίδια καθώς και έναν σκύλο ώστε να «τραβήξει» στο σπίτι του την κοπέλα κοριτσάκι όπου και την κακοποίησε σεξουαλικά. Ο δικαστής τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση, ωστόσο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή καθότι ο 64χρονος υποστήριξε πως έπασχε από καρκίνο που βρισκόταν σε τελικό στάδιο.

Μάλιστα,  η γυναίκα του άντρα επιτέθηκε φραστικά στην οικογένεια του θύματος αλλά και κοπέλα.

Η γυναίκα του 64χρονου υποστήριξε πως ήταν λάθος της …οικογένειας που η κόρη τους είχε κακοποιηθεί.

«Δεν ασχολείστε με το παιδί σας, οι γονείς της δεν την φροντίζουν. Γι’ αυτό το λόγο συνήθιζε να έρχεται στο σπίτι μας και να μένει», είπε η γυναίκα και συνέχισε λέγοντας πως «είναι μια τσ%@@α αφού στα 14 της δεν κοιμάται στο σπίτι της, το έμαθε και αυτό από εσάς;».

Όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τη γυναίκα για να την ρωτήσουν τι είχε συμβεί, η ίδια είπε πως η δήλωση δεν εγινε από εκείνη και μάλιστα τον έβρισε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:50