search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23
MENU CLOSE

Μυστήριο με θάνατο 16χρονου – Άκουσαν κραυγές για βοήθεια οι κάτοικοι (Photos)

03.05.2017 06:49
Μυστήριο με θάνατο 16χρονου - Άκουσαν κραυγές για βοήθεια οι κάτοικοι (Photos) - Media

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός έφηβου το άψυχο σώμα του οποίο βρέθηκε κοντά σε ένα χωράφι κοντά στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν συμμαθητές τους ο 16χροονος Όουεν, θα έδινε εξετάσεις σε λίγες μέρες.

«Δεν είχε εχθρούς. Δεν ήταν σε συμμορίες. Του άρεσε να παίζει ράγκμπι και πήγαινε σε τοπικό σχολείο. Είμαστε όλοι αναστατωμένοι και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του», δήλωσε στη Daily Mail συμμαθητής του θύματος. «Είναι τραγωδία. Πολλοί από εμάς θα διαβάζαμε σήμερα αλλά θέλαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτό το σπουδαίο παιδί», είπε άλλος φίλος του.

Οι αστυνομικές αρχές της Σκωτίας δεν θεωρούν ύποπτο τον θάνατο του 16χρονου, ωστόσο, οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως νωρίτερα είχαν ακούσει κάποιον να κλαίει και να ζητάει βοήθεια από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Όουεν.

Άλλοι κάτοικοι υποστήριξαν πως στο σημείο είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ ομάδας εφήβων, με τις αστυνομικές αρχές να επιβεβαιώνουν πως στην περιοχή υπάρχουν φιλονικίες μεταξύ συμμοριών, ωστόσο, οι αξιωματικοί της αστυνομίας τονίζουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι ο μαθητής είχε εμπλακεί στον καβγά.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:23