search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:02
MENU CLOSE

Εντυπωσιακή αλλαγή! Έχασε 65 κιλά για να εκδικηθεί τον σύντροφό της (Photos)

03.05.2017 13:23
Εντυπωσιακή αλλαγή! Έχασε 65 κιλά για να εκδικηθεί τον σύντροφό της (Photos) - Media

«Πρέπει να χάσεις κιλά, είσαι παχουλή»» ήταν η ατάκα που άκουσε η Hayley Westoby από το Σίδνεϊ από τα χείλη του τότε συντρόφου της και έμελε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Η 25χρονη κοπέλα πληγώθηκε πολύ και αποφάσισε να «εκδικηθεί» τον καλό της.

Με ποιον τρόπο;

Χάνοντας κιλά, φυσικά! Κι όμως, η κοπέλα από 119 κιλά που ζύγιζε κατάφερε να φθάσει στα 54 και να γίνει πολύ εντυπωσιακή.

 «Πριν μου πει ο τότε σύντροφός μου για τα κιλά μου, δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ζύγιζα. Όταν αντιλήφθηκα την εικόνα μου, σοκαρίστηκα. Έτσι κοίταξα την ζωή που έκανα και συνειδητοποίησει ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου. Έβαλα στον εαυτό μου έναν στόχο που ήξερα ότι μπορούσα να τον πετύχω.

Αποφάσισα να χάσω, αρχικά, 5 κιλά και ήταν εκπληκτικό το πόσο γρήγορα τα έχασα. Συνέχισα να προσπαθώ, να αθλούμαι και να τρέφομαι υγιεινά. Έχω χάσει αισίως 65 κιλά, εντελώς φυσικά και είμαι υπερήφανη γι’αυτό που έχω καταφέρει.

Δεν θα νιώσω ξανά ντροπή για το σώμα μου. Τα κιλά τα πήρα στο Πανεπιστήμιο. Πριν μου άρεσε να τρέχω και ήμουν πολύ δραστήρια. Στα 18 μου τραυμάτισα το δεξί μου πόδι και οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα μπορούσα να τρέχω άλλο. Γρήγορα έβαλα βάρος. Έτσι, επαναπαύτηκα στην φοιτητική μου ζωή. Ξέχασα τι θα πει «Κάνω γυμναστική» και το μόνο που έκανα ήταν να βγαίνω με τους φίλους μου. Το σπιτικό φαγητό έγινε junk food. Μέχρι που ήρθε ο καβγάς με τον φίλο μου. Ήταν αυτό που με ώθησε να αλλάξω.

Διαφωνούσαμε για κάτι ασήμαντο μέχρι που στο τέλος μου είπε ότι έχω παχύνει. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη πια που γυμνάζομαι και τρώω σωστά. Έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος από αυτή μου τη μεταμόρφωση. Θέλω να βοηθήσω όλο και περισσότερους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους και να νιώσουν καλά με το σώμα τους. Έχασα 65 κιλά από άσκηση και διατροφή και είναι η απόδειξη ότι μπορείς να αλλάξεις κι εσύ. Αν ο σύντροφός μου δεν μου είχε κάνει αυτό το σχόλιο, δεν ξέρω πως θα ήμουν σήμερα.

Είμαι ευγνώμων που με οδήγησε σε αυτό το ταξίδι» είπε χαρακτηριστικά η 25χρονη, τονίζοντας ότι αυτό που έκανε κυρίως ήταν να αφήσει στην άκρη τα μακαρόνια, τα ψωμιά, τα γλυκά και το αλκοόλ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:02