search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:32
MENU CLOSE

«Δόκανο» Λοβέρδου σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για Τσακαλώτο: Θα παραιτηθεί γιατί φοράει παντελόνια

03.05.2017 13:45
Υπόθεση Novartis: «Ενδείξεις» για Λοβέρδο, απαλλαγή για τέσσερις, συνεχίζεται η έρευνα για πέντε - Media

 

Ευθέως προκάλεσε τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο Γιάννης Λοβέρδος, να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας, αφού ο ίδιος είχε πει παλαιότερα πως αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είπε στη βουλή: «Τα μέτρα θα τα ψηφίσετε μόνοι σας στη Βουλή υπάρχουν μόνο 152 βουλευτές». Εκείνη τη στιγμή από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν στον κ. Λοβέρδο πως είναι 153 και όχι 152. Αυτό ήταν που περίμενε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Το λεκτικό του δόκανο είχε στηθεί και είχε αποδώσει. Απάντησε λοιπόν: «Δεν υπάρχουν 153, υπάρχουν μόνο 152 βουλευτές ο κύριος Τσακαλώτος θα παραιτηθεί επειδή φοράει παντελόνια και έχει πει ότι αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.000 € θα παραιτηθεί. Περιμένω λοιπόν να έρθει στη βουλή και να παραιτηθεί».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Δένδιας όποιος κάλεσε τον κύριο Τσακαλώτο να έρθει στη Βουλή και να παραιτηθεί. Σχετικά με το θέμα των αντιμετρων ο κ. Δένδιας επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να τα ψηφίσει και ανέφερε ότι  τα  αντίμετρα ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού και δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η χώρα σε βάθος χρόνου να έχει τέτοια πλεονάσματα χωρίς να καταληστεύσει τον Ελληνικό λαό.

Η απάντηση της Κυβέρνησης

Το λόγο πήρε ο υπουργός ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, χωρίς όμως να αναφερθεί στη δήλωση του κ. Τσακαλώτου: «Είναι σε  σύγχυση και σε πανικό η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί έκλεισε η αξιολόγηση. Καταρρίπτεται το επιχείρημα τους  των εκλογών. Μας έλεγαν να κλείσουμε γρήγορα την αξιολόγηση, η κυβέρνηση προσπάθησε να περιορίσει τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών.

Εγώ να αναγνωρίσω την αγωνία τους και το ενδιαφέρον τους για τις συντάξεις και για το αφορολόγητο αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν βρέθηκαν δίπλα στην κυβέρνηση που  διαπραγματευόταν το θέμα των συντάξεων και του αφορολόγητου.

Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών στο τέλος της τετραετίας ο λαός θα κρίνει και εμάς και εσάς. Η κυβέρνηση ξεκινά μια νέα προσπάθεια, η κυβέρνηση ασχολείται με την Ελλάδα εσείς ασχολείστε με το ΣΥΡΙΖΑ ο λαός θα μας κρίνει και τους δύο».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:30