search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Υπουργικό Συμβούλιο για «φυγή προς τα εμπρός»

03.05.2017 16:59
Πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ κάνει στροφή στην καριέρα του και ετοιμάζει εκπομπή τέχνης και μουσικής! (Photo) - Media

Στις 9:30 το πρωί της Πέμπτης συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Υπουργικό Συμβούλιο, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίτευξη τεχνικής συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης και των κλιμακίων των Θεσμών στην Αθήνα.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου τις λεπτομέρεις της συμφωνίας, τα μέτρα αλλά και τα αντίμετρα που αυτή περιλαμβάνει, καθώς και τα επόμενα βήματα μέχρι το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί και στις κινήσεις της κυβέρνησης μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης, σε μια προσπάθεια να περιγράψει τη «φυγή προς τα εμπρός» που επιδιώκεται αφ’ ης στιγμής ξεπεράστηκε το εμπόδιο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, ο κ. Τσίπρας δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στο ζήτημα της στάσης των κομμάτων της αντιπολίτευσης όταν έλθει στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τα μέτρα και τα αντίμετρα που συμφωνήθηκαν με τους εκπροσώπους των δανειστών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:36