search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Αποκαλυπτικός Μπραντ Πιτ: Τι άρχισε και τι… έκοψε μετά το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί

03.05.2017 17:16
Μάθημα αλτρουισμού από τον Μπραντ Πιτ: Mοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες (Video) - Media
 
Για όλους και για όλα μίλησε ο Μπραντ Πιτ στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, στο περιοδικό GQ, μιλώντας κυρίως για… κακές συνήθειες που έκοψε και άλλες, πιο ευεργετικές για τον ίδιο, που άρχισε.
 
Συγκεκριμένα, ο 53χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκοψε μαχαίρι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα που να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο…». Ο Πιτ τόνισε ότι «είμαι πραγματικά χαρούμενος που τέλειωσα με όλα αυτά. Αυτό που εννοώ είναι ότι σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως ακόμα και τον περασμένο χρόνο, ξέρετε, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορούσα να ξεράνω από το ποτό έναν Ρώσο με την ίδια του τη βότκα. Ήμουν επαγγελματίας, ήμουν καλός» και προσθέτοντας ότι πλέον αντικατέστησε το αλκοόλ με χυμό κράνμπερι και ανθρακούχο νερό.
 
Ταυτόχρονα, παραδέχθηκε ότι «μόλις ξεκίνησα ψυχανάλυση. Μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει πάρα πολύ. Πέρασα από δύο ψυχαναλυτές προτού βρω τον κατάλληλο», ενώ, όσον αφορά στο διαζύγιό του με την Τζολί δήλωσε ότι ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το μονοπάτι του «βιτριολικού μίσους» και συνεργάστηκαν για να διευθετήσουν τα προβλήματά τους φιλικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
 
(πηγή φωτο: GQ Style)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24