search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:13
MENU CLOSE

H Μπριζίτ Μπαρντό προτείνει Λεπέν

04.05.2017 07:19
H Μπριζίτ Μπαρντό προτείνει Λεπέν - Media

 

Η Μπριζίτ Μπαρντό η οποία έχει αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στην προστασία των ζώων, καλεί τους Γάλλους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την ακροδεξιά Λεπέν. Με ανάρτησή της στο Twitter, η πρώην ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο κόσμος πρέπει να γυρίσει την πλάτη στον Εμμανουέλ Μακρόν ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενά της στερείται παντελώς συμπόνιας απέναντι στα ζώα.

«Καλώ εκείνους που αγαπούν και σέβονται τα ζώα να μην ψηφίσουν τον Μακρόν. Ενώ τα σκάνδαλα πολλαπλασιάζονται, ο Μακρόν τάσσεται υπέρ των εκτροφέων και των κηνυγών, και επομένως, ενάντια στις οργανώσεις προστασίας των ζώων που με δυσκολία μάχονται ενάντια στα λόμπι που απ’ ό,τι φαίνεται διαθέτουν εξουσία πάνω του» έγραψε χαρακτηριστικά η 82χρονη, πλέον, Μπριζίτ η οποία ζει απομονωμένη στο Σεν Τροπέ, στη Νότια Γαλλία. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:07