search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη της Άννας Μισέλ για το τάμα και τον έρωτα της

04.05.2017 10:58
Έλενα Ασημακοπούλου για όσους δε μένουν σπίτι: «Δείτε τι συμβαίνει στην Ιταλία και χαλαρώστε λίγο…» - Media

 

Έκανε τάμα πριν από έναν χρόνο και βρήκε τον αρραβωνιαστικό της, δήλωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Alpha Happy Day.

Όπως αποκάλυψε «η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη… Εχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή» είπε η βουλευτής της ΝΔ η οποία ανέφερε πως γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της με προξενιό.

«Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του» είπε η κα Ασημακοπούλου που δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα καθώς προτιμά τον άνδρα μεγαλύτερο από τη γυναίκα ηλικιακά και απολαμβάνει τα 17 χρόνια που τη χωρίζουν από τον σύντροφό της.

Όσο για την αιτία διαζυγίου από τον τέως σύζυγό της τόνισε απλά: «Χαθήκαμε».

Όσον αφορά στην πολιτική, αναφέρει ότι την αποκαλούν θηλυκή Νίκο Παππά, γιατί αυτήν την αρμοδιότητα έχει. «Τους λέω να μην με αποκαλούν θηλυκή Παππά, να αποκαλούν αυτόν αρσενικό Ασημακοπούλου»

Επιπλέον επεσήμανε ότι ο υπουργός έπαθε στραπάτσο πέρυσι με τις άδειες: «Έφαγε στραπάτσο με τις τηλεοπτικές άδειες γιατί πήγε να ελέγξει τα κανάλια και το ΣτΕ τον σταμάτησε. Τώρα πάει να ελέγξει άλλα πράγματα, το διαδίκτυο, τις δημοσκοπήσεις… Ας φτιάξει ένα μαγαζί και να προσλάβει 50 δικούς του και να εκμεταλλευτεί τα λεφτά από την Ευρώπη» είπε δηκτικά.

Σχετικά με το ερώτημα ποιος συνάδελφός της την εξοργίζει εκείνη ανέφερε το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. «Με εξοργίζει ο Πολάκης. Ανεπίτρεπτο το επίπεδό του, αυτό που ξεστομίζει, το ύφος και ο τρόπος του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:24