search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:13
MENU CLOSE

Ώρα για δίαιτα για τον Πράκτορα 007

04.05.2017 11:12
Αποκάλυψη: Διέρρευσε το σενάριο του νέου Τζέιμς Μποντ - Media

 

Είναι γεγονός! Ο Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει ως Τζέιμς Μποντ, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει δηλώσει: « Καλύτερα να σπάσω τους καρπούς μου παρά να παίξω σε μια ακόμα ταινία Τζέιμς Μποντ». Απεναντίς, τόνισε πόσο του αρέσει ο ρόλος αυτός διαψεύδοντας ουσιαστικά όσους ισχυρίζονταν ότι είχε απορρίψει πολλές φορές αυτήν την πρόταση αρνούμενος συμβόλαιο ακόμα και 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Απεναντίας, ο Ντάνιελ Κρεγκ δηλώνει ενθουσιασμένος τόσο με τη δουλειά του όσο και με τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Κάνοντας, μάλιστα, δηλώσεις στο φεστιβάλ «New Yorker» είπε χαρακτηριστικά: «Έχω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, παίζοντας τον Μποντ. Τα πράγματα που μπορώ να κάνω σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ και το είδος της δουλειάς αυτής. Δεν υπάρχει άλλη που να συγκρίνεται μαζί της. Την αγαπώ αυτή τη δουλειά, περνάω καταπληκτικά κάνοντας την. Και αν μπορώ να συνεχίσω να περνάω καταπληκτικά με αυτήν, θα το κάνω».

Ωστόσο, ο ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα στους δρόμους του Λονδίνου και όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς έχει πάρει κάποια κιλάκια τα οποία η αλήθεια είναι ότι δεν θα τον κολακεύουν και πολύ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 15:11