search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:07
MENU CLOSE

7χρονη δείχνει στους φίλους της το τεχνητό της πόδι: Η αντίδρασή τους θα σας καταπλήξει! (Video)

04.05.2017 12:01
7χρονη δείχνει στους φίλους της το τεχνητό της πόδι: Η αντίδρασή τους θα σας καταπλήξει! (Video) - Media

 

Ένα 7χρονο κορίτσι έδειξε στους φίλους της το νέο τεχνητό της πόδι και εκείνοι αντιδρούν με χαρά και μια μεγάλη αγκαλιά. Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε με ένα βίντεο, προκαλώντας συγκίνηση. Η μικρή Anu που στερήθηκε το ένα της πόδι αμέσως μετά τη γέννησή της, μπαίνει μέσα στο προαύλιο του σχολείου και όλοι οι μικροί της φίλοι τρέχουν να την υποδεχτούν.

«Αυτό είναι το καινούριο σου πόδι;» τη ρωτά ένα κορίτσι για να ακουστεί το επιφώνημα θαυμασμού «Ουάου» από ένα άλλο και να ακολουθήσει μια τρυφερή αγκαλιά από ακόμα μια μικρή της φίλη. Έπειτα, βλέπουμε τα παιδιά να τρέχουν όλα μαζί στο προαύλιο.

Το πρόσθετο τεχνητό μέλος επιτρέπει στην Anu να τρέχει και να χορεύει, ενώ νέες έρευνες έχουν χρηματοδοτηθεί, προκειμένου να ανακαλυφθούν νέα πρόσθετα μέλη που θα επιτρέπουν στα παιδιά να κολυμπούν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05