search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:21
MENU CLOSE

Προσοχή: Απάτη με δωροκάρτα σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ! (Photos)

04.05.2017 15:23
Προσοχή: Απάτη με δωροκάρτα σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ! (Photos) - Media

 

Μια απάτη κυκλοφορεί στα social media αναζητώντας τα θύματά της που δεν είναι άλλοι από τους απλούς καταναλωτές.

Σε διαφήμιση που κυκλοφορεί στο Facebook και πλασάρει το όνομα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, προσφέρεται δωρεάν μια δωροκάρτα αξίας 500 ευρώ για τα ψώνια των καταναλωτών.

Ο καταναλωτής καλείται να συμπληρώσει το όνομά του και να απαντήσει σε ένα ερωτηματολόγιο δήθεν για τις υπηρεσίες της εταιρείας σούπερ μάρκετ. Στη συνέχεια, καλείται να συμπληρώσει τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου κι άλλων στοιχείων.

Το αποτέλεσμα είναι ο καταναλωτής να εγγραφεί σε συνδρομητική υπηρεσία, η οποία τον χρεώνει δύο ευρώ σε κάθε μήνυμα sms που του στέλνει.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου έχουν σχολιάσει στην ανάρτηση που κυκλοφορεί στο Facebook, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτή την απάτη, αλλά και διερωτώμενοι πώς δεν έχει αντιληφθεί κανένας αρμόδιος ακόμα την ύπαρξή της για να παρθούν μέτρα προστασίας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:13