search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Αιχμές Τατσόπουλου: Τα εθνολαϊκιστικά νούμερα της ΝΔ δεν διαφέρουν από τα αριστερο -ακροδεξιά

05.05.2017 09:17
Ο Πέτρος Τατσόπουλος στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας του - Media

 

Αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας και της ηγεσίας του κόμματος, άφησε μέσα από ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο συγγραφέας και πολιτικός Πέτρος Τατσόπουλος.

Στην ανάρτησή του μιλά για την πρόθεση πολλών να υποστηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, ακόμα και αν δεν την έχουν ψηφήσει ποτέ, με την λογική ότι «θέλουμε να απαλλαγούμε από το σημερινό αριστερο-δεξιό τσίρκουλο» της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ., Όπως ξεκαθαρίζει μέσα από την ανάρτησή του πως η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να απαλλαγεί από τα «εθνο-λαϊκιστικά νούμερα», καθότι ούτε αυτά διαφέρουν από την παρούσα κυβέρνηση.

Υποστηρίζει μάλιστα πως αν η κατάσταση στην ΝΔ δεν αλλάξει, καλό θα ήταν όλοι όσοι σκέφτονται να την ψηφήσουν στις επόμενες εκλογές, να μην μπουν καν στον κόπο να προσέλθουν στις κάλπες.

«Παρακαλώ, την προσοχή σας. Μια εξήγηση, για να μη γίνει παρεξήγηση. Πολλοί φίλοι, που δεν ψήφισαν ποτέ τη Νέα Δημοκρατία, ούτε και είχαν ποτέ σκοπό να την ψηφίσουν, σκέφτονται να την ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές μόνο και μόνο για να φύγει και να πάει στον αγύριστο το σημερινό αριστερο-ακροδεξιό τσίρκουλο που παριστάνει την κυβέρνηση. Στο σκεπτικό τους συμβάλλει και ο εκλογικός νόμος εν ισχύ που πριμοδοτεί σκανδαλωδώς το πρώτο κόμμα -ακόμη και με μία ψήφο διαφορά- ενώ ταυτόχρονα συνθλίβει όλα τα μικρά κόμματα του κέντρου και της κεντροαριστεράς. Αυτή η πρόθεση ψήφου, που δείχνει μεταξύ άλλων τη Νέα Δημοκρατία να καλπάζει στις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει επ’ ουδενί να ερμηνευθεί ως ψήφος ανοχής προς όλα τα εθνο-λαϊκιστικά νούμερα που έχουν συσσωρευθεί, με τα χρόνια, στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Εάν είναι να διώξουν τα αριστερο-ακροδεξιά νούμερα για να έρθουν τα εθνο-λαϊκιστικά νούμερα, ευχαριστούν πολύ, δεν αξίζει τον κόπο, την ημέρα των εκλογών, ούτε καν να σηκωθούν από τον καναπέ τους. Καλή σας μέρα», έγραψε στην ανάρτησή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25