17/01/2019 05:57:55

Ο Ιβαν, οι λαγοί και οι λυράτες κότες...Τον Ιβάν Σαββίδη δεν τον ξέρω, ούτε έχω καμιά πρεμούρα να τον γνωρίσω (φαντάζομαι ούτε και αυτός).
Μου έχουν μιλήσει γι’ αυτόν, δύο -τρεις επιχειρηματίες, καμία δεκαριά βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ένας 58χρονος επιχειρηματίας προερχόμενος από την Ρωσία, με δραστηριότητες που τον έχουν κατατάξει στους 30 πιο πλούσιους, της Ρωσίας, με πολιτική δράση εκεί, αφού είχε εκλεγεί βουλευτής στο Ροστόφ με το κόμμα του Πούτιν και Πόντιος με αυτή την καλώς εννοούμενη "τρέλα" που έχουν οι Πόντιοι για την πατρίδα τους, τις παραδόσεις κλπ. κλπ. (γι’ αυτό, μην περιμένετε να τσακωθεί- στ' αλήθεια- ποτέ με τον Μελίσσανίδη!!)
 

Ήρθε εδώ και επένδυσε στη ΣΕΚΑΠ, στη Σουρωτή, στο Μακεδονία Παλλάς, στον ΟΛΘ και στον ΠΑΟΚ. 
Από ό,τι γνωρίζω, δεν τον κυνηγάει, ούτε η Ιντερπόλ, ούτε ο Εισαγγελέας, ούτε η... Επιτροπή Ανταγωνισμού!

Τώρα, πως μιλάει, ποιες οι διατυπώσεις του στις συνεντεύξεις, αν επιλέγει να γίνεται... λαγός, ή να φοράει πετραχήλια, δικό του θέμα και κρίνεται (ως "λαγοί", δεν βγήκαν και κάποιοι εναντίον του;)

Όπως κρίνεται ο Τσίπρας, αν επέλεξε τη σωστή διαδικασία, να πάει ο ίδιος στην Βουλή, να υποστηρίξει μια τροπολογία που αφορούσε πρόστιμα της ΣΕΚΑΠ (ίσως και άλλων επιχειρήσεων) αντί να το πράξουν οι αρμόδιοι υπουργοί, ή όποιοι υπουργοί συνεργάζονται μαζί του.

Κατά τη γνώμη μου, κακώς τοποθετήθηκε ο Πρωθυπουργός σε αυτό το θέμα, αλλά ας όψονται οι υπουργοί πού ‘ναι κότες λυράτες...

Όμως, από που και ως που, δεν μπορεί ένας επιχειρηματίας να λέει ποιον πολιτικό προτιμά και ποιον όχι;
Να θέλει να μπει στα ΜΜΕ με τους κανόνες που ισχύουν;
Να κάνει πρόβλεψη πότε θα αποφασίσει να μπει πολιτευτεί;
Δεν έχουν - και έχουμε- πει ότι εδώ είναι Ευρώπη και όχι Βενεζουέλα;
Ο Ιβάν, είναι επιχειρηματίας και κρίνεται ως τέτοιος, είτε αγοράζει την Σουρωτή και τον ΠΑΟΚ, είτε ένα ποσοστό των... ΕΛΠΕ!
Αν αποφασίσει να μπει στην πολιτική, τότε είναι άλλο θέμα.

Τότε θα του πούμε, καλώσ’ τον, τον ...σύντροφο!!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.