search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:50
MENU CLOSE

Master Chef: Τον απέρριψαν χωρίς καν να δοκιμάσουν το πιάτο του – Ο εκνευρισμός των κριτών (Video)

05.05.2017 12:33
«MasterChef»: Οι καθυστερήσεις και η ανησυχία του καναλιού!  - Media

 

Την πρεμιέρα του Masterchef  παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο Star. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι οι κριτές που δοκιμάζουν και αξιολογούν τα πιάτα των διαγωνιζομένων.

Μάλιστα, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ένας από τους παίχτες δεν κατάφερε να ετοιμάσει το πιάτο του στην ώρα του με αποτέλεσμα οι κριτές να μη δεχτούν να το αξιολογήσουν, επιλέγοντας να μην το δοκιμάσουν καν.

“Γι’ αυτό το λόγο τα πιάτα να τα έχετε προβάρει πολλές φορές, για τα εμπόδια που θα βρείτε στην πορεία. Να μην πειραματίζεστε τη στιγμή της δοκιμασίας. Και με εμάς. Μη μου πεις ότι θα περάσεις και τον πουρέ τώρα…”

“Δημήτρη ειλικρινά δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έχουν περάσει 10 λεπτά. Είναι άδικο και για τους άλλους διαγωνιζομένους γιατί πρέπει όλοι να έχετε τον ίδιο χρόνο…”

“Δημήτρη μου αυτό που γίνεται είναι λίγο άδικο για τα παιδιά που περιμένουνε. Σου έχουμε δώσει πάρα πολύ χρόνο και παρ’όλ’ αυτά δεν δείχνεις ότι βιάζεσαι να στήσεις το πιάτο σου. Μας έχεις φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δημήτρη, άσε κάτω την τσιμπίδα.”

“Όντας ιδιοκτήτης εστιατορίου και ξέρεις τους πελάτες, όσο καλό κι αν είναι το φαγητό, αν κάνεις μισή ώρα μετά την παραγγελία να το δώσεις, δεν θα το φάει κανένας, θα έχουν όλοι παράπονο” ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους κριτές.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49