search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:25
MENU CLOSE

Απίστευτη ατάκα του 52χρονου τυφλού – «Είμαι ΑΜΕΑ, τι έκανα; Είχαμε σχέση» (Photos-Video)

05.05.2017 15:13
Απίστευτη ατάκα του 52χρονου τυφλού - «Είμαι ΑΜΕΑ, τι έκανα; Είχαμε σχέση» (Photos-Video) - Media
 
Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 52χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος ότι βίασε κατ’ επανάληψη 22χρονη γυναίκα και βιντεοσκόπησε τις πράξεις του.
Φθάνοντας στην Ευελπίδων, συνοδεία αστυνομικών, ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε: «Τι έκανα, ΑΜΕΑ είμαι ρε παιδιά, 95% τυφλός είμαι».
 
Όταν, μάλιστα, δημοσιογράφος τον ρώτησε αν συνειδητοποιεί τι έκανε, ο 52χρονος απάντησε ότι «σχέσεις είχαμε ρε παιδιά, τι θέλετε»!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας οδηγήθηκε και ενώπιον του ανακριτή, ενώ κατά την έξοδό του από τον εισαγγελέα επέμεινε στους δημοσιογράφους πως όλα έγιναν με τη θέληση της κοπέλας, συμπληρώνοντας ότι «δεν θα έκανα τίποτα από μόνος μου».

Ωστόσο, φαίνεται ότι η δικαιοσύνη διαφωνεί μαζί του, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, ο 52χρονος κατηγορείται για αρπαγή, βαριές σωματικές βλάβες και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. 
 
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του μέχρι τη Δευτέρα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10